Trappstädning i Stockholm sedan 1994

 

Proffsen på trappstädning i Stockholm

Trappstädning Stockholm bidrar till ökad trivsel för boende och ger ett positivt intryck för besökare. En välstädad trappa borgar dessutom för en hög säkerhet och liten risk för halkolyckor.

Städning av trappuppgångar

Evident Clean utför trappstädning Stockholm åt bostadsrättsföreningar, brf, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare.

Vi vet att det är viktigt för våra kunder att veta exakt vilket datum en trappstädning kommer att utföras. Därför skräddarsyr vi ett tydligt städschema för just er trappa.

Ibland kan det krävas en storstädning av tvättstugan, en impregnering av golvet i trappor eller sopning och städning av garage. Vi tar hand om all specialstädning, både till befintliga samt externa kunder.

Skonsam trappstädning Stockholm

För att trappstädningen ska vara så skonsam som möjligt för miljön använder vi rengöringsprodukter som får jobbet gjort så effektivt som möjligt med minimal miljöpåverkan. Som en del i vårat kvalitetsarbete använder vi oss av närvarolistor som kontrollrutin för när städning senast blivit utförd.

Kontakta oss även när det finns behov av sanering så rycker vi ut för akutstädning.

trappstädning Stockholm Evident Clean

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, sanering, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m. Allt vårt arbete inom trappstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av trappstädning och kan lämna goda referenser.

Allt arbete inom trappstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av trappstädning och kan lämna goda referenser.

Vi är mycket nöjda med den service som Evident Clean har gett oss och att det är samma personal som kommer och levererar samma kvalitet på jobbet varje gång, och att städansvarig hör av sig utan att vi har frågat om hur vi tycker att arbetet sköts.

Hans Talle - Ledamot - Brf Bagarberget

Välkommen

Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för företag, föreningar och organisationer. Genom vårt engagemang för att leverera effektiva och skräddarsydda lösningar skapar vi en ren och välskött arbetsmiljö för alla våra kunder.

Evidentappen

Utforska vår Evidentapp och få tillgång till praktiska funktioner och verktyg i din mobil som gör städningen smidigare och ännu mer effektiv.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!