Trappstadning | Evident Clean - städtjänster Stockholm
Städtjänster, trappstädning och kontorsstädning i Stockholm med omnejd sedan 1994

Proffsen på trappstädning i Stockholm

Trappstädning Stockholm bidrar till ökad trivsel för boende och ger ett positivt intryck för besökare. En välstädad trappa borgar dessutom för en hög säkerhet och liten risk för halkolyckor.

Trappstädning och städning av trappuppgångar

Evident Clean utför trappstädning Stockholm åt bostadsrättsföreningar, brf, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare.

Vi vet att det är viktigt för våra kunder att veta exakt vilket datum en trappstädning kommer att utföras. Därför skräddarsyr vi ett tydligt städschema för just er trappa.

Ibland kan det krävas en storstädning av tvättstugan, en impregnering av golvet i trappor eller sopning och städning av garage. Vi tar hand om all specialstädning, både till befintliga samt externa kunder.

För att trappstädningen ska vara så skonsam som möjligt för miljön använder vi rengöringsprodukter som får jobbet gjort så effektivt som möjligt med minimal miljöpåverkan. Som en del i vårat kvalitetsarbete använder vi oss av närvarolistor som kontrollrutin för när städning senast blivit utförd.

Kontakta oss även när det finns behov av sanering så rycker vi ut för akutstädning.

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, sanering, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m. Allt vårt arbete inom trappstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av trappstädning och kan lämna goda referenser.

Allt arbete inom trappstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av trappstädning och kan lämna goda referenser.

Vi är mycket nöjda med den service som Evident Clean har gett oss och att det är samma personal som kommer och levererar samma kvalitet på jobbet varje gång, och att städansvarig hör av sig utan att vi har frågat om hur vi tycker att arbetet sköts.

Hans Talle - Ledamot - Brf Bagarberget

Välkommen

Vi erbjuder ett komplett utbud av städtjänster för organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Evidentappen

Nu finns vår nya app att hämta ner för iPhone och Android.
 

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar
UC Guld - Högsta kreditvärdighet


Bisnode AAA - Högsta kreditvärdighetHör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!