Storstadning | Evident Clean - städtjänster Stockholm
Städtjänster, trappstädning och kontorsstädning i Stockholm med omnejd sedan 1994

Vi utför sanering och storstädning i Stockholm

En storstädning eller sanering om så bör göras en eller ett par gånger om året som ett komplement till den regelbundna städningen, eller inför/efter stora händelser som en visning eller fest.

Storstädning och sanering på rätt sätt

En storstädning sanering gör den vardagliga städningen lättare att hålla efter. Evident Clean utför storstädningar från golv till tak där utrymmen och detaljer som vanligtvis inte ingår blir skimrande rena. Och givetvis utförs alla storstädningar av kompetent och engagerad personal.

Vi har väl utformade checklistor för alla tänkbara ändamål som vi alltid går igenom med vår kund innan en något påbörjas.

Evident Clean har erfaren och pålitlig personal så att du som kund ska känna full trygghet när du anlitar Evident Clean för storstädningar eller sanering i Stockholm.

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m. Allt vårt arbete inom storstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet och kan lämna goda referenser.

Vi uppskattar Evident Clean för deras engagemang, pålitlighet och kunnighet. De sköter fastighetsstädningen hos oss på bästa sätt och vi är mycket nöjda med vårt val.

Lotta Bengtsdotter - Ordförande Brf Båtsmannen Större 3

Välkommen

Vi erbjuder ett komplett utbud av städtjänster för organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Evidentappen

Nu finns vår nya app att hämta ner för iPhone och Android.
 

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar
UC Guld - Högsta kreditvärdighet


Bisnode AAA - Högsta kreditvärdighetBRIS Julklapp

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!