Storstädning Stockholm sedan 1994

 

Sanering och storstädning Stockholm

En storstädning eller sanering om så bör göras en eller ett par gånger om året som ett komplement till den regelbundna städningen, eller inför/efter stora händelser som en visning eller fest.

Storstädning i Stockholm på rätt sätt

En storstädning sanering gör den vardagliga städningen lättare att hålla efter. Evident Clean utför storstädningar från golv till tak där utrymmen och detaljer som vanligtvis inte ingår blir skimrande rena. Och givetvis utförs alla storstädningar av kompetent och engagerad personal.

Inget lämnas åt slumpen

Vi har väl utformade checklistor för alla tänkbara ändamål som vi alltid går igenom med vår kund innan en något påbörjas.

Evident Clean har erfaren och pålitlig personal så att du som kund ska känna full trygghet när du anlitar Evident Clean för storstädningar eller sanering i Stockholm.

Storstädning Stockholm utföres

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m. Allt vårt arbete inom storstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet och kan lämna goda referenser.

Vi uppskattar Evident Clean för deras engagemang, pålitlighet och kunnighet. De sköter fastighetsstädningen hos oss på bästa sätt och vi är mycket nöjda med vårt val.

Lotta Bengtsdotter - Ordförande Brf Båtsmannen Större 3

Välkommen

Vi erbjuder ett komplett utbud av alla typer av proffesionella tjänster med städning i fokus för organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Evidentappen

Nu finns vår nya app att hämta ner för iPhone och Android.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!