Om oss | Evident Clean - städtjänster Stockholm
Städtjänster, trappstädning och kontorsstädning i Stockholm med omnejd sedan 1994

Om oss

Evident Clean erbjuder svanmärkta städtjänster i Stockholm med ett komplett utbud av städtjänster som kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, hemstädning, byggstädning, trappstädning, fönsterputs, golvvård, sanering, enklare fastighetsskötsel, uthyrning av entrémattor m.m.

Ett av dom pålitliga städföretagen i Stockholm

Det finns många som erbjuder städtjänster i Stockholm och det är inte lätt att veta vem man ska anlita då tjänster och erbjudande ofta liknar varandra. Men skrapar man lite under ytan så finns det leverantörer som urskiljer sig. Dessa leverantörer har som oftast varit med länge i branschen och byggt upp en värdefull erfarenhet, har olika certifieringar och auktoriseringar som utmärker kvalitet och trygghet, ett väl sammansatt och fungerande nätverk av samarbetspartners och är i allmänhet välmående företag där den mest engagerade och meriterade personalen vill jobba.

En av dessa leverantörer är vi, Evident Clean – familjeföretaget med över 20 års erfarenhet i branschen. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss och våra städtjänster i Stockholm.

Vår historia

1994: Evident Clean grundas av Jan-Olof Lundin och Solweig Lundin då det helt enkelt behövdes någon som verkligen kunde erbjuda bra och pålitlig städning i Stockholm och erbjöd då främst kontorsstädning och trappstädning.

1997: Evident Clean växer då allt fler upptäcker fördelarna med en städfirma som verkligen tar ansvar för sina städtjänster och kunder. Utbudet av städtjänster utökas till att innefatta storstädning, butiksstädning och hemstädning.

1997: Evident Clean blir auktoriserad serviceparter i Almega.

2005: Evident Clean belönas med AA från kreditvärderingsinstitutet Soliditet, vilket är ytterligare ett bevis på en städfirma med ordning och reda.

2006: Evident Clean får miljömärkningen Svanen.

2013: Evident Clean flyttar till nya och fräscha lokaler i Skarpnäck, Stockholm med större utrymme och bättre möjligheter för fordonsparken så att verksamheten kan bedrivas ännu mer effektivt och kundanpassat.

2019: Evident har nu högsta kreditvärdighet med UC Guld samt AAA hos Bisnode. Därmed har bolaget uppnåt målet att vara en stabil och pålitlig verksamhet över lång tid.

Klicka här för information om våra medarbetare >>

Evident Clean

  • Vi har F-skattesedel.
  • Vi har ansvarighetsförsäkring för vår personal vid varje skadetillfälle gällande för såväl person- som sakskada samt även nyckelförsäkring.
  • Vi är delägare i Svenskt Näringsliv samt har kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund.
  • AAA-ratade av Bisnode.
  • UC Guld  -högsta kreditvärdighet.
  • Svanenmärkt verksamhet.
  • Organisationsnummer: 556469-9899.
  • Momsregistreringsnummer: 556469989901

Välkommen

Vi erbjuder ett komplett utbud av städtjänster för organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Evidentappen

Nu finns vår nya app att hämta ner för iPhone och Android.
 

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar
UC Guld - Högsta kreditvärdighet


Bisnode AAA - Högsta kreditvärdighetHör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!