Kontorsstädning Stockholm sedan 1994

 

Kontorsstädning Stockholm med klass

Vi utför all slags kontorsstädning. Vi arbetar hos små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg. Alla kunder har olika behov och vi anpassar oss efter de önskemål som finns.

Vi är kontorsstädning i Stockholm

Ja, det är faktiskt sant! Evident Clean brinner för att städa kontor i stockholmsområdet, så därför har vi helt enkelt valt att kalla vår städtjänst kort och gott för kontorsstädning Stockholm. 

Låt oss städa ert kontor

Vi har stor erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm och vet vad som behövs för att hålla kunderna nöjda. Vår duktiga personal är välutbildad och behärskar alla former av städ. Förutom att städning på kontor skapar en ökad trivsel, så minskas även smittsamma ämnen, partikelbundna föroreningar samt mängden av allergiframkallande ämnen.

En regelbunden och noggrann utförd städning på kontor ger en mer långvarig livslängd på inventarier och inredning. Vi skräddarsyr heltäckande instruktioner för lokalvård av kontor utifrån våra kunders önskemål och förutsättningar eller så rekommenderar vi själva ett optimalt upplägg.

Kontakta oss när du vill ha nöjda medarbetare och besökare som möts av rena, fräscha lokaler!

Kontorstädning Stockholm med omnejd

Så här fungerar städning av kontor

Kontor har ofta många större och mindre ytor och då är det viktigt att att den som städar verkligen har en god kännedom om hur sådana rum och ytor ska städas på bästa sätt. I kontorslokaler finns inte bara kontorsrum, kontorsplatser eller kontorslandskap, utan också hygienutrymmen, toaletter, samlingsutrymmen och konferensrum, reception, köksutrymmen och hallar. Även andra typer av utrymmen kan också förekomma som mindre och större förråd och förvaringsutrymmen, samt balkonger och takterasser, för att inte nämna trappor och passager mellan olika kontorskomplex. Evident Clean vet vad kontorstädning innebär och tack vare många års erfarenhet av städning i kontormiljöer så är det inte så svårt för oss att förstå vad som krävs för att hålla ett kontor skinande rent, alla dagar året runt.

Men det är inte bara kännedom om kontorets alla utrymmen som är viktigt för att kunna utföra städning av kontorslokaler. Det gäller även att ha både vetskap och kunskap om städmetoder, städredskap och förbrukningsmaterial. Vissa golvytor och andra ytor är känsliga och i sådana situationer gäller det att städa på rätt sätt, använda passande redskap och rengöringsmedel. Med rätt städteknik kommer städningen att hålla längre och slitage på ytor och inventarier minimeras.

När det är stora ytor ska ska rengöras har vi maskinell utrustning till vår hjälp som gör vår städinsats tidseffektiv men också effektiv när det gäller att få bort smuts.

Fördelarna med vår kontorsstädning

Visst låter det långsökt men vi bidrar faktiskt till att ni kan fokusera på ert arbete. Genom att vi utför en profesionell kontorsstädning på ert kontor behöver inte er personal lägga sin tid på att se till att kontoret är städat. Istället kan era anställda fokusera på sitt arbete och sina arbetsuppgifter. Dessutom brukar kontorsstädning som utförs av anställda aldrig bli lika bra och sker ofta oregelbundet, vilket ökar risken för att golvet är smutsigt, toaletterna är ofräscha och köket är full med illaluktande disk. Inter är det heller särskilt representativt när potentiella kunder kommer förbi. Men framförallt så mår personal och medarbetare mycket bättre i en välstädad miljö och presterar mer!

Vad kostar det?

Kostnaden för att få ett kontor rengjort varierar beroende på hur mycket kontorsstädningsarbete som ska göras och i vilken omfattning. Med med Evident Cleans långa erfarenhet och breda kunnande om kontorsstädande så kan man alltid vara säker på att man får maximalt med lokalvård för pengarna.

Vad ingår i tjänsten?

Vi har en väl sammansatt tjänstebeskrivning för alla våra städ- och tilläggstjänster som vi sammanfattar i olika checklistor. Vi gör löpande revideringar av tjänstebeskrivningarna för att anpassa dom efter gällande regler, föreskrifter, tekniker, redskap, material med mera. För de kunder som har särskilda behov och krav utformar vi en anpassad tjänstebeskrivning och checklista. Vi utgår som sagt från vår grundläggande checklista som kan anpassas efter just era behov.

Grundläggande checklista för kontorsstädning:

Samtliga rum och utrymmen:

 • Dammsugning
 • Fuktmoppning

Kontorsrum, konferensrum, kontorslandskap, korridor, entré och reception:

 • Dammsugning
 • Avtorkning av kontorsstolar vid behov
 • Dammtorkning av fria ytor och fönsterbrädor
 • Fläckborttagning på dörrar, lister, strömbrytare och glaspartier
 • Borttagning av vissna blomblad
 • Soptömning

Hygienutrymmen, toalett, dusch och omklädningsrum:

 • Soptömning och påfyllning av förbrukningsmaterial
 • Rengöring av handfat, toalett och dusch
 • Putsning av speglar
 • Avtorkning av dörrar, karmar, väggar och strömbrytare

Kök och pentry:

 • Soptömning
 • Sopskåp torkas av invändigt
 • Avtorkning av spis, mikrovågsugn
 • Avtorkning av bord, stolar, diskbänk, kyl och frys och övriga bänkar
 • Diskning av befintlig disk
 • Diskmaskin avtorkas utvändigt och runt kanterna

Ring oss direkt på 08-749 55 70 för mer information om vår kontorsstädningstjänst och andra städ- och tilläggstjänster.

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, leverans av förbrukningsmaterial, entrémattor, m.m.

Rena kontorslokaler är A och O för en optimal arbetsmiljö. Vi har anlitat Evident Clean under många år för deras noggrannhet och punktlighet.

Jimmy Bengtsson - VD, Megatron

Välkommen

Vi erbjuder ett komplett utbud av alla typer av proffesionella tjänster med städning i fokus för organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Evidentappen

Nu finns vår nya app att hämta ner för iPhone och Android.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!