Kontorsstadning | Evident Clean - städtjänster Stockholm
Städtjänster, trappstädning och kontorsstädning i Stockholm med omnejd sedan 1994

Kontorsstädning i Stockholm

Vi utför all slags kontorsstädning Stockholm. Vi arbetar hos små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg. Alla kunder har olika behov av kontorsstädning och vi anpassar oss efter de önskemål som finns.

Vi är kontorsstädning i Stockholm

Ja, det är faktiskt sant! Evident Clean brinner för att städa kontor i stockholmsområdet, så därför har vi helt enkelt valt att kalla vår städtjänst kort och gott för kontorsstädning Stockholm.

Vi kan kontorsstädning i Stockholm

Vi har stor erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm och vet vad som krävs för att hålla kunderna nöjda. Vår duktiga personal är välutbildad och behärskar alla former av städ. Förutom att städning på kontor skapar en ökad trivsel, så minskas även smittsamma ämnen, partikelbundna föroreningar samt mängden av allergiframkallande ämnen.

Städning på kontor ger dessutom en ökad livslängd på inventarier och inredning. Vi skräddarsyr heltäckande instruktioner för lokalvård på kontor utifrån våra kunders önskemål och förutsättningar eller så rekommenderar vi själva ett optimalt upplägg.

Kontakta oss när du vill ha nöjda medarbetare och besökare som möts av rena, fräscha lokaler!

Vad kostar en kontorsstädning i Stockholm?

Kostnaden för kontorsstädning i Stockholm varierar beroende på hur mycket kontorsstädning som ska göras och i vilken omfattning. Med med Evident Cleans långa erfarenhet och breda kunnande om kontorsstädning så kan man alltid vara säker på att man får maximalt med kontorsstädning för pengarna.

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, leverans av förbrukningsmaterial, entrémattor, m.m.

Rena kontorslokaler är A och O för en optimal arbetsmiljö. Vi har anlitat Evident Clean under många år tack vare deras noggrannhet och punktlighet.

Jimmy Bengtsson - VD, Megatron

Välkommen

Vi erbjuder ett komplett utbud av städtjänster för organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Evidentappen

Nu finns vår nya app att hämta ner för iPhone och Android.
 

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar
UC Guld - Högsta kreditvärdighet


Bisnode AAA - Högsta kreditvärdighetHör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!