Kontorsstädning i Stockholm sedan 1994

 

Etablerad kontorsstädning i Stockholm

Evident Clean har erbjudit kontorsstädning i Stockholm och dess omnejd sedan 1994. Med lång vana och hög kvalitet är vi det självklara valet för företag som vill ha en ren och trivsam arbetsmiljö.

Läs vidare för att lära dig mer om alla tjänsterna som vi erbjuder, hur vi arbetar och varför vi är det främsta valet för ditt företags kontorsstädning.

Som komplement till städning av kontorslokaler kan vi också erbjuda exempelvis trappstädning och flyttstädning.

Kontorsstädning för alla typer av företag

Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm med omnejd för företag i alla storlekar. Vi arbetar med såväl små kontor som större företagslokaler och anpassar våra tjänster efter era behov. Våra lokalvårdare har lång vana och använder bara högkvalitativa produkter och utrustning för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Regelbunden städning av kontor

För att upprätthålla en ren och hälsosam arbetstillvaro är det viktigt med regelbunden kontorsstädning. Vi erbjuder flexibla lösningar som anpassas efter era behov och önskemål. Våra tjänster inkluderar bland annat:

 • Dammtorkning och avtorkning av ytor

 • Dammsugning och golvvård

 • Rengöring av toaletter och pentry

 • Tömning av papperskorgar och återvinning

Extra tjänster för kontorsstäd

Vi kan även erbjuda specialtjänster som fönsterputsning och rengöring av datorer och annan teknisk utrustning, beroende på vad ni behöver. Vi kan städa det mesta inom kontorsstäd i Stockholm.

Ett komplett utbud

Utöver kontorsstädning erbjuder vi andra  städtjänster i Stockholm och närliggande orter, bland annat trappstädning, storstädning och flyttstädning för kontor som behöver en mer grundlig rengöring. Vi ser till att allt är rent och fräscht, så att ni kan fokusera på det viktigaste - er verksamhet. Storstädning kan inkludera följande:

 • Grundlig rengöring av golv, väggar och tak

 • Rengöring av ventilationssystem

 • Djuprengöring av mattor och textilier

 • Fönsterputsning

Priser och erbjudanden

Evident Clean erbjuder konkurrenskraftiga priser på kontorsstädning och skräddarsydda paket för våra kunder. Vi tror på att erbjuda värde för pengarna och en service som passar just ditt företag. Kontakta oss gärna för en offert eller för att diskutera era behov.

Kontorsstädning i Stockholm med torkning av skrivbord

Varför välja Evident Clean?

Lång erfarenhet och kunnig personal

Med över 25 års erfarenhet i branschen har vi en gedigen kunskap om kontorsstädning och vad som krävs för att skapa en ren och trivsam arbetstillvaro. Våra medarbetare är utbildade och erfarna, vilket garanterar att ni får riktigt bra service.

Vi lägger stor vikt vid att hela tiden vidareutbilda vår personal och hålla dem uppdaterade om de senaste teknikerna och produkterna inom städbranschen.

Anpassade städrutiner för varje kund

Vi förstår att varje kontor och företag har unika behov och krav på städning och i synnerhet när det handlar om kontorsstädning. Därför skräddarsyr vi våra tjänster för att passa varje kunds specifika behov. Vi tar hänsyn till era önskemål och anpassar vårat tjänsteutbud därefter, så att ni får en lösning som passar just er verksamhet.

Miljövänliga städmetoder och produkter

Evident Clean är engagerade i att erbjuda miljövänliga städning Vi använder endast ekologiska och biologiskt nedbrytbara produkter, samt energisnåla maskiner och utrustning. Genom att välja oss för kontorsstäd bidrar ni också till en mer hållbar framtid.

Snabb och effektiv service

Vi vet att tid är en värdefull resurs för våra kunder. Därför strävar vi efter att erbjuda snabb och effektiv service, utan att kompromissa med kvaliteten. Våra lokalvårdare arbetar snabbt och noggrant för att minimera störningar på arbetsplatsen och se till att ni kan fokusera på er verksamhet.

Nöjda kunder

Evident Clean är stolta över att ha nöjda kunder som återkommer till oss för sina städbehov. Vi tror att vårt engagemang för kvalitet, anpassade lösningar och kundfokus är nyckeln till vår framgång. Läs gärna våra kundrecensioner för att se vad våra kunder säger om oss och vår service.

Alltid ett skenande rent kontor med Evident Clean

Vanliga frågor och svar

Hur ofta bör kontoret städas?

Det beror på företagets storlek, antalet anställda och verksamhetens karaktär. Generellt rekommenderar vi daglig eller veckovis städning för att upprätthålla en ren och trivsam arbetsmiljö. Vi kan dock anpassa frekvensen efter era behov och önskemål.

Är er städning försäkrad?

Ja, Evident Clean är fullt försäkrade för att skydda både oss och våra kunder. Vi tar ansvar för eventuella skador som kan uppstå i samband med städningen.

Hur bokar jag era tjänster?

Det är enkelt att boka våra tjänster. Kontakta oss via telefon, e-post eller fyll i vårt kontaktformulär på den här sidan, så återkommer vi till er så snart som möjligt.

Kunskap och erfarenhet som gör skillnad

Evident Clean är det självklara valet för kontorsstädning i Stockholm sedan 1994. Med vår långa vana, kunnig personal och anpassade städlösningar kan vi erbjuda en service som överträffar era förväntningar. Vi är stolta över vårt engagemang för kvalitet och miljövänliga metoder och arbetar ständigt för att förbättra och utveckla våra tjänster.

Om du letar efter en pålitlig och professionell städtjänst för ditt kontor i Stockholm, tveka inte att kontakta Evident Clean. Vi är redo att hjälpa er med alla era städbehov och se till att ni får den bästa möjliga servicen. Låt oss ta hand om städningen, så att ni kan fokusera på er verksamhet och skapa en trivsam arbetstillvaro för er och era anställda.

Vi ser fram emot att höra från er och diskutera hur vi kan skapa en skräddarsydd städlösning för just ert företag. Tveka inte att kontakta oss för en offert eller för att ställa frågor om våra tjänster – vi är här för att hjälpa er.

Evident Clean – för en renare och trivsammare arbetsplats i Stockholm sedan 1994.

Kontorsstädning i Stockholm för företag

Vad ingår i tjänsten?

Vi erbjuder en detaljerad tjänstebeskrivning för alla våra städ- och extratjänster, vilka sammanfattas i olika checklistor. Vi utför kontinuerliga uppdateringar av tjänstebeskrivningarna för att anpassa dem efter gällande regler, föreskrifter, tekniker, verktyg och material. För kunder med specifika behov och krav skapar vi en anpassad tjänstebeskrivning och checklista. Vi baserar oss på vår grundläggande checklista som kan justeras efter era specifika behov.

Grundläggande checklista för kontorsstädning:

Alla rum och utrymmen:

 • Dammsugning

 • Fuktmoppning

Kontorsrum, konferensrum, kontorslandskap, korridorer, entréer och receptioner:

 • Dammsugning

 • Avtorkning av kontorsstolar vid behov

 • Dammtorkning av fria ytor och fönsterbrädor

 • Fläckborttagning på dörrar, lister, strömbrytare och glaspartier

 • Borttagning av vissna blomblad

 • Tömning av papperskorgar

Hygienutrymmen, toaletter, duschar och omklädningsrum:

 • Tömning av papperskorgar och påfyllning av förbrukningsmaterial

 • Rengöring av handfat, toaletter och duschar

 • Putsning av speglar

 • Avtorkning av dörrar, karmar, väggar och strömbrytare

Kök och pentry:

 • Tömning av papperskorgar

 • Avtorkning av sopskåp inuti

 • Avtorkning av spis och mikrovågsugn

 • Avtorkning av bord, stolar, diskbänk, kylskåp, frys och övriga bänkytor

 • Diskning av befintlig disk

 • Avtorkning av diskmaskin utvändigt och runt kanterna

Kontakta oss redan idag för ett renare och fräschare kontor

Ring oss direkt på 08-749 55 70 för mer information om vår kontorsstäd och andra städ- och tilläggstjänster.

Rena kontorslokaler är A och O för en optimal arbetsmiljö. Vi har anlitat Evident Clean under många år för deras noggrannhet och punktlighet.

Jimmy Bengtsson - VD, Megatron

Välkommen

Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för företag, föreningar och organisationer. Genom vårt engagemang för att leverera effektiva och skräddarsydda lösningar skapar vi en ren och välskött arbetsmiljö för alla våra kunder.

Evidentappen

Utforska vår Evidentapp och få tillgång till praktiska funktioner och verktyg i din mobil som gör städningen smidigare och ännu mer effektiv.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!