Hemstadning | Evident Clean - städtjänster Stockholm
Städtjänster, trappstädning och kontorsstädning i Stockholm med omnejd sedan 1994

Pålitlig och kvalitativ hemstädning i Stockholm

Ett rent och ombonat hem vill alla ha! Evident Cleans hemstädning är mycket populär med många nöjda och återkommande kunder. Kanske beror det på att all vår hemstädning är miljömärkt eller för att all vår personal är både pålitlig och erfaren. Prova själv och se!

Utöver vår svanmärkta hemstädning erbjuder vi det mesta som du kan tänkas behöva hjälp med som disk, tvätt, strykning, mangling etc. Vi står för kunnandet och ett noggrant arbete. Vi utgår från en generell städinstruktion men tar självklart hänsyn till dina behov och önskemål. För att underlätta för dig ansöker vi om RUT-avdraget åt dig och gör ett direktavdrag på fakturan. Vid tecknande av 3 månaders avtal bjuder vi på startpaket i form av städmaterial och redskap.

hemstadning i stockholm Evident Clean

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m. Allt vårt arbete inom hemstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av hemstädning och kan lämna goda referenser.

Evident Clean hemstädningstjänst är riktigt bra och prisvärd och det är aldrig några problem, ”allt flyter på” som man säger.

Kenth Sörman - Huddinge

Välkommen

Vi erbjuder ett komplett utbud av städtjänster för organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Evidentappen

Nu finns vår nya app att hämta ner för iPhone och Android.
 

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar
UC Guld - Högsta kreditvärdighet


Bisnode AAA - Högsta kreditvärdighetBRIS Julklapp

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!