Hemstädning Stockholm sedan 1994

 

Pålitlig hemstädning Stockholm

Ett rent och ombonat hem vill alla ha! Evident Cleans hemstädning är mycket populär med många nöjda och återkommande kunder. Kanske beror det på att all vår hemstädning är miljömärkt eller för att all vår personal är både pålitlig och erfaren. Prova själv och se!

Miljömärkt hemstädning Stockholm

Utöver vår svanmärkta hemstädning erbjuder vi det mesta som du kan tänkas behöva hjälp med som disk, tvätt, strykning, mangling etc. Vi står för kunnandet och ett noggrant arbete. Vi utgår från en generell städinstruktion men tar självklart hänsyn till dina behov och önskemål. För att underlätta för dig ansöker vi om RUT-avdraget åt dig och gör ett direktavdrag på fakturan. Vid tecknande av 3 månaders avtal bjuder vi på startpaket i form av städmaterial och redskap.

hemstadning i stockholm Evident Clean

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m. Allt vårt arbete inom hemstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av hemstädning och kan lämna goda referenser.

Evident Clean hemstädningstjänst är riktigt bra och prisvärd och det är aldrig några problem, ”allt flyter på” som man säger.

Kenth Sörman - Huddinge

Välkommen

Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för företag, föreningar och organisationer. Genom vårt engagemang för att leverera effektiva och skräddarsydda lösningar skapar vi en ren och välskött arbetsmiljö för alla våra kunder.

Evidentappen

Utforska vår Evidentapp och få tillgång till praktiska funktioner och verktyg i din mobil som gör städningen smidigare och ännu mer effektiv.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!