Förbrukningsmaterial i Stockholm sedan 1994

 

Förbrukningsmaterial beställer du från oss

Låt Evident Clean förse er med förbrukningsmaterial för städ genom enkla och snabba leveranser med det bästa från marknadsledande tillverkare.

Evident Clean bevakar, beställer och levererar all slags miljömärkt förbrukningsmaterial, t.ex. toalettpapper, pappershanddukar, tvål och kökspapper till rimliga priser. Kontakta oss för aktuell prislista. Genom att handla storpack av hygienartiklar. t.ex. tvål, kan kostnaderna reduceras.

Spara tid och beställ genom oss

Med Evident Clean som leverantör av förbrukningsmaterial för städ och hygien behöver ni inte lägga någon tid på detta eftersom Evident Clean har lång erfarenhet av branschen och vet vilka produkter som är det bästa både till kvalitet, pris och för miljön. Och det går såklart bra att anlita oss enbart för leverans av förbrukningsmaterial även om ni har andra som sköter städningen.

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, entrémattor, m.m.

Allt vårt arbete inom förbrukningsmaterial präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av förbrukningsmaterial och kan lämna goda referenser.

Michael Johansson - VD Evident Clean AB

Välkommen

Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för företag, föreningar och organisationer. Genom vårt engagemang för att leverera effektiva och skräddarsydda lösningar skapar vi en ren och välskött arbetsmiljö för alla våra kunder.

Evidentappen

Utforska vår Evidentapp och få tillgång till praktiska funktioner och verktyg i din mobil som gör städningen smidigare och ännu mer effektiv.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)