Städtjänster, trappstädning och kontorsstädning i Stockholm med omnejd sedan 1994

Experterna på flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning i Stockholm är en del av en tidskrävande flytt, så att låta Evident Clean göra er flyttstädning i Stockholm är ett smidigt och smart val.

Flyttstädning i Stockholm med Evident Clean

Flyttstädning i Stockholm är det som du förmodligen inte har tid med när du skall flytta eller har flyttat. Du kan också vara säker på att du lämnar över en ren och fräsch bostad till de nya ägarna. En bostad som flyttstädas utifrån Mäklarsamfundets bestämmelser.

Evident Cleans flyttstädning i Stockholm utförs av utbildade fackmän som håller en mycket hög servicenivå. De utför all flyttstädning systematiskt med hjälp av speciella checklistor som är en del i Evident Cleans medvetna kvalitetsarbete.

Kringtjänster

Hos Evident Clean ingår gratis släp när man bokar flyttstädning i Stockholm. Det går också bra att hyra flyttsläp hos Evident Clean! Allt vårt arbete inom flyttstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av flyttstädning i Stockholm och kan lämna goda referenser.

Evident Clean tog hand om flyttstädningen på ett fantastiskt sätt. Vi kommer definitivt anlita dom igen om det blir aktuellt att flytta igen i framtiden.

Anna Berglund - Stockholm

Välkommen

Vi erbjuder ett komplett utbud av städtjänster för organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar
UC Guld - Högsta kreditvärdighet


Bisnode AAA - Högsta kreditvärdighetHör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!