Entrémattor i Stockholm sedan 1994

 

Proffs på entrémattor i Stockholm

Rena entrémattor är viktigt och med rena mattor blir det lättare att hålla rent i angränsande utrymmen runtom.

I varje entré med entrémattor sugs vätan och finare smuts upp på ett effektivt sätt. Några steg på en entrématta är allt som behövs för att reducera mer än 3/4 delar av all smuts som kommer in i byggnaden. Man bör med andra ord se till att man har en entrématta vid varje ytterdörr.

Möjlighet till egen design

Köpmattor finns både med eller utan logotyp och är det perfekta valet för entréer och receptioner. Mattorna med logotyp utformas enligt beställarens önskemål och krav. Hyrmattor finns i varierande storlekar och färger. Det går att hyra mattor på årsbasis eller säsong.

Vi har även röda mattor för festliga tillfällen, t.ex. premiärer. Komplettera med en skrapmatta som effektivt samlar all smuts i entrén. Det öppna hålmönstret rymmer stora mängder utan att det ser ofräscht ut.

entremattor i Stockholm

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, m.m. Allt vårt arbete med entrémattor präglas av miljö och kvalitet.

…vi har lång erfarenhet och kan lämna goda referenser!

Vi kan varmt rekommendera Evident Clean då de utför sitt arbete både snabbt och professionellt och är alltid trevliga och tillmötesgående.

Joakim Theander - 66 Kvadrat AB

Välkommen

Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för företag, föreningar och organisationer. Genom vårt engagemang för att leverera effektiva och skräddarsydda lösningar skapar vi en ren och välskött arbetsmiljö för alla våra kunder.

Evidentappen

Utforska vår Evidentapp och få tillgång till praktiska funktioner och verktyg i din mobil som gör städningen smidigare och ännu mer effektiv.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!