Byggstädning i Stockholm sedan 1994

 

Experterna på byggstädning i Stockholm

Det skall vara rent innan hyresgästen flyttar in. Evident Clean utför byggstädning Stockholm åt både företag och privatpersoner.

Lång erfarenhet av byggstädning i Stockholm

Personalen på Evident Clean har lång erfarenhet av byggstädning och att samarbeta med byggentreprenörer och är väl medvetna om den förhöjda olycksrisken som i regel råder på byggarbetsplatser.

Flexibel och anpassningsbar byggstädning

Vi är flexibla och anpassar oss efter omständigheterna. Det kan ju hända att oförutsedda händelser stör planeringen av byggnationen.

Byggdamm letar sig in alla vinklar och vrår. Vi ger oss inte förrän allt är borta!

All personal har givetvis ID06-kort. ID-06 är en säkerhetsstandard för vistelse på byggarbetsplatser. Standarden är utvecklad av Sveriges Byggindustrier i samverkan med Byggbranschen.

Vi kan lämna goda referenser.

Byggstädning Stockholm pågår

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, entrémattor, m.m. Allt vårt arbete inom byggstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet och kan lämna goda referenser.

Vi är mycket nöjda både med Evident Clean och med personalen. Pålitliga och ordning och reda gäller. Vi har rekommenderat Evident till flera andra som också har uttryckt stor belåtenhet.

Krister Johnsson - Stockholms Stadsbyggare AB

Välkommen

Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för företag, föreningar och organisationer. Genom vårt engagemang för att leverera effektiva och skräddarsydda lösningar skapar vi en ren och välskött arbetsmiljö för alla våra kunder.

Evidentappen

Utforska vår Evidentapp och få tillgång till praktiska funktioner och verktyg i din mobil som gör städningen smidigare och ännu mer effektiv.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)