Butikstädning i Stockholm sedan 1994

 

Proffs på butiksstädning i Stockholm

En butiksstädning som är noga utförd ger en ren och fin butik, ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln.

Butiksstädning i Stockholm med höga krav

Butiksstädning i Stockholm förutsätter en god kompetens hos städpersonalen för att ett bra städresultat skall kunna uppnås. Speciellt höga krav ställs i dagligvaruhandel och i livsmedelsbutiker. För samtliga säljytor oavsett bransch gäller att säljytan skall kännas ren och fräsch för att presentera de varor som skall säljas.

Rena och fina butiker

En ren och fräsch butik ökar konkurrenskraften och gör att kunderna gärna kommer tillbaka. Vår personal vet att städning i butik skiljer sig från annan lokalvård. Det gäller att vara snabb och flexibel med tanke på leveranser och omflyttningar i affärer. Butiksmiljön tillsammans med kundservice är idag mycket viktiga konkurrensmedel. Noggranna städinstruktioner och checklistor och kvalitetsmål säkerställer våra levererade städtjänster.

Butiken öppnar vid en fast tidpunkt och då skall all städning vara klar. Därför har vi alltid inkörda vikarier om den ordinarie personalen skulle vara sjuk. Vi anpassar vårt städarbete efter dina öppettider och är flexibla i vårt utförande.

Exempel på butiksstädning Stockholm

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m.

Allt vårt arbete inom butiksstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av butiksstädning i Stockholm och kan lämna goda referenser.

Rena butikslokaler är A och O för både våra kunder och för vår personal. Vi har anlitat Evident Clean under många år tack vare deras noggrannhet och punktlighet.

Ruben Lundman - Brukspecialisten Stockholm

Välkommen

Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för företag, föreningar och organisationer. Genom vårt engagemang för att leverera effektiva och skräddarsydda lösningar skapar vi en ren och välskött arbetsmiljö för alla våra kunder.

Evidentappen

Utforska vår Evidentapp och få tillgång till praktiska funktioner och verktyg i din mobil som gör städningen smidigare och ännu mer effektiv.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!