Butiksstadning | Evident Clean - städtjänster Stockholm
Städtjänster, trappstädning och kontorsstädning i Stockholm med omnejd sedan 1994

Vi är proffs på butiksstädning i Stockholm

En butiksstädning som är noga utförd ger en ren och fin butik, ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln.

Butiksstädning i Stockholm med höga krav

Butiksstädning i Stockholm förutsätter en god kompetens hos städpersonalen för att ett bra städresultat skall kunna uppnås. Speciellt höga krav ställs i dagligvaruhandel och i livsmedelsbutiker. För samtliga säljytor oavsett bransch gäller att säljytan skall kännas ren och fräsch för att presentera de varor som skall säljas.

En ren och fräsch butik ökar konkurrenskraften och gör att kunderna gärna kommer tillbaka. Vår personal vet att städning i butik skiljer sig från annan lokalvård. Det gäller att vara snabb och flexibel med tanke på leveranser och omflyttningar i affärer. Butiksmiljön tillsammans med kundservice är idag mycket viktiga konkurrensmedel. Noggranna städinstruktioner och checklistor och kvalitetsmål säkerställer våra levererade städtjänster.

Butiken öppnar vid en fast tidpunkt och då skall all städning vara klar. Därför har vi alltid inkörda vikarier om den ordinarie personalen skulle vara sjuk. Vi anpassar vårt städarbete efter dina öppettider och är flexibla i vårt utförande.

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m.

Allt vårt arbete inom butiksstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av butiksstädning i Stockholm och kan lämna goda referenser.

Rena butikslokaler är A och O för både våra kunder och för vår personal. Vi har anlitat Evident Clean under många år tack vare deras noggrannhet och punktlighet.

Ruben Lundman - Brukspecialisten Stockholm

Välkommen

Vi erbjuder ett komplett utbud av städtjänster för organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Evidentappen

Nu finns vår nya app att hämta ner för iPhone och Android.
 

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar
UC Guld - Högsta kreditvärdighet


Bisnode AAA - Högsta kreditvärdighetBRIS Julklapp

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!