Antikvarisk städning i Stockholm sedan 1994

 

Antikvarisk städning i Stockholm

Evident Clean är ett av få städbolag som kan erbjuda yrkesutbildad antikvarisk städning av kyrkor och kulturhistorika miljöer.

I kyrkor och kulturhistoriska miljöer finns ofta material, ytor och föremål som kan vara mycket känsliga som exempelvis ett altarskåp i kyrka som inte får städas överhuvudtaget. Så, därför måste en antikvarisk städning utföras extremt hänsynsfullt och försiktigt.

Yrkesutbildade medarbetare inom antikvarisk städning

Eftersom antikvarisk städning kräver stor kunskap och kännedom om material, ytor och förmål så har alla medarbetare på Evident Clean som utför antikvarisk städning genomgått yrkesutbildning, så att du som kund till oss alltid ska kunna lita på att vi utför antikvarisk städning på rätt sätt med bästa resultat.

Antikvarisk städning i lokaler

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m.

Allt vårt arbete inom antikvarisk städning präglas av kunskap, medvetenhet, noggrannhet, miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av antikvarisk städning i Stockholm och kan lämna goda referenser.

Välkommen

Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för företag, föreningar och organisationer. Genom vårt engagemang för att leverera effektiva och skräddarsydda lösningar skapar vi en ren och välskött arbetsmiljö för alla våra kunder.

Evidentappen

Utforska vår Evidentapp och få tillgång till praktiska funktioner och verktyg i din mobil som gör städningen smidigare och ännu mer effektiv.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!