Antikvarisk Stadning | Evident Clean - städtjänster Stockholm
Städtjänster, trappstädning och kontorsstädning i Stockholm med omnejd sedan 1994

Antikvarisk städning i Stockholm

Evident Clean är ett av få städbolag som kan erbjuda yrkesutbildad antikvarisk städning av kyrkor och kulturhistorika miljöer.

I kyrkor och kulturhistoriska miljöer finns ofta material, ytor och föremål som kan vara mycket känsliga som exempelvis ett altarskåp i kyrka som inte får städas överhuvudtaget. Så, därför måste en antikvarisk städning utföras extremt hänsynsfullt och försiktigt.

Alltid yrkesutbildade medarbetare

Eftersom antikvarisk städning kräver stor kunskap och kännedom om material, ytor och förmål så har alla medarbetare på Evident Clean som utför antikvarisk städning genomgått yrkesutbildning, så att du som kund till oss alltid ska kunna lita på att vi utför antikvarisk städning på rätt sätt med bästa resultat.

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m.

Allt vårt arbete inom antikvarisk städning präglas av kunskap, medvetenhet, noggrannhet, miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av antikvarisk städning i Stockholm och kan lämna goda referenser.

Välkommen

Vi erbjuder ett komplett utbud av städtjänster för organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Evidentappen

Nu finns vår nya app att hämta ner för iPhone och Android.
 

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar
UC Guld - Högsta kreditvärdighet


Bisnode AAA - Högsta kreditvärdighetBRIS Julklapp

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!