Aktuellt | Evident Clean - städtjänster Stockholm
 

Vi rekommenderar också annat än bara städtjänster

Hemstädning är ett exempel på en tjänst som vi erbjuder, tillsammans med många andra städtjänster, men det finns också annat som är viktigt att tänka på som inte har med städning att göra.

Vardagsjuridik för privatpersoner

Vardagsjuridik eller familjerätt som rättsområdet heter egentligen är något av tabu. Dels för att det har varit svårt för den enskilde att förstå och kunna sätta sig in i det juridiska och dels för att det har varit dyrt att tillgå. Men i och med att det finns e-tjänster på webben och andra lösningar så finns det flera både bra och billiga alternativ till dyra jurister.

Avtalshantering och e-tjänster

Att ha koll på sin vardag är också viktigt och synnerhet om man är sambo eller gift. Då kan det vara bra att ha ett äktenskapsförord eller samboavtal skrivet. Även när man ska ge bort något eller tar emot en gåva så bör det regleras i ett gåvobrev. Dessa juridiska handlingar kan man idag upprätta online utan att man behöver några juridiska förkunskaper. Det finns flera bra hemsidor med information om hur man upprättar en gåvohandling. Kolla på den här länken om gåvobrev. Ska du skriva specifikt för fastighet så finns den här hemsidan om gåvobrev fastighet. Det finns många olika aktörer på marknaden men en som är riktigt bra är avtalshantering.nu. Där kan också företag köpa en helhetslösning.

exempel på gåvobrevExempel på gåvobrev

exempel på e-tjänst för avtalshantering
Exempel på e-tjänst för avtalshantering

Sponsring är viktigt

Vi sponsrar också föreningar och verksamheter inom sport och samhälle.

Välkommen

Vi erbjuder ett komplett utbud av alla typer av proffesionella tjänster med städning i fokus för organisationer, företag och föreningar i Stockholmsregionen.

Evidentappen

Nu finns vår nya app att hämta ner för iPhone och Android.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!