Mer än bara städtjänster

Hemstädning är ett exempel på en tjänst som vi erbjuder, tillsammans med många andra städtjänster, men det finns också annat som är viktigt att tänka på som inte har med städning att göra.

Vardagsjuridik för privatpersoner

Vardagsjuridik eller familjerätt som rättsområdet heter egentligen är något av tabu. Dels för att det har varit svårt för den enskilde att förstå och kunna sätta sig in i det juridiska och dels för att det har varit dyrt att tillgå. Men i och med att det finns e-tjänster på webben och andra lösningar så finns det flera både bra och billiga alternativ till dyra jurister.

Avtalshantering och e-tjänster

Att ha koll på sin vardag är också viktigt och synnerhet om man är sambo eller gift. Då kan det vara bra att ha ett äktenskapsförord eller samboavtal skrivet. Även när man ska ge bort något eller tar emot en gåva så bör det regleras i ett gåvobrev. Dessa juridiska handlingar kan man idag upprätta online utan att man behöver några juridiska förkunskaper. Det finns flera bra hemsidor med information om hur man upprättar en gåvohandling. Kolla på den här länken om gåvobrev. Ska du skriva specifikt för fastighet så finns den här hemsidan om gåvobrev fastighet. Det finns många olika aktörer på marknaden men en som är riktigt bra är avtalshantering.nu. Där kan också företag köpa en helhetslösning.

List med sidor för avtalshantering

Här är en lista med sidor som innehåller information och länkar till e-tjänster där du kan upprätta avtal online:

Det finns så klart många fler avtal att kunna upprätta online. Fråga kundtjänst på avtalshantering.nu så hjälper dom dig.

Exempel på avtal

Samma avtal kan utformas på många olika sätt och behöver i vissa fall anpassas för att passa de villkor och situationer som avtalet ska reglera. Här är ett exempel på hur ett gåvobrev kan se ut.

exempel på gåvobrevExempel på gåvobrev

Exempel på avtalstjänst online

Det finns många och olika avtalstjänster på internet där man själv kan upprätta ett avtal, utan att man behöver besitta juridiska förkunskaper. Det tar oftast heller ingen större tid i anspråk. Ett samboavtal kan ofta upprättas på mindre än 10 minuter, medans ett testamente kan till mer tid i anspråk. Här följer ett exempel på hur en avtalstjänst kan se ut. Oftast är det formulär som ska fyllas i för att sedan generera ut olika jurdiskt säkrade formuleringar i ett dokument.

exempel på e-tjänst för avtalshantering
Exempel på e-tjänst för avtalshantering

Sponsring är viktigt

Vi sponsrar också föreningar och verksamheter inom sport och samhälle.

Städning utomlands

Vi erbjuder enbart våra tjänster i och runt storstockholmsområdet, men när vi inte jobbar så åker vi gärna till Spanien och den spanska solkusten och njuter av värme, god mat och härligt boende. Ska du köpa bostad Spanien så finns det ett stort utbud att ta del av, även om det är bekvämt och enkelt att ta in på ett hotell.

Välkommen

Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för företag, föreningar och organisationer. Genom vårt engagemang för att leverera effektiva och skräddarsydda lösningar skapar vi en ren och välskött arbetsmiljö för alla våra kunder.

Evidentappen

Utforska vår Evidentapp och få tillgång till praktiska funktioner och verktyg i din mobil som gör städningen smidigare och ännu mer effektiv.
Ladda ner appen på Appstore Vår app på Google Play

Nyhetsbrev

Följ oss

Länkar

Vi stödjer/sponsrar

Certifieringar


UC-sigill
UC Guld - Högsta kreditvärdighet

Bisnod logo
Bisnode AAA - Bästa kreditvärdighet
Nordiskt Tillväxtcertifikat
Nordiskt Tillväxtcertifikat

Svanenmärket

Seviceföretagens märke

Hör av dig till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)